
Receptai
Astai pasiūlius atidarome receptų temą!
Dalinamės receptais, nuotraukomis. Gaminkime, ragaukime ir vertinkime vienas kito receptus. Kalbėkime apie maistą, produktus, paruošimo būdus ir pan.
p.s. Skanaus!


Dalinamės receptais, nuotraukomis. Gaminkime, ragaukime ir vertinkime vienas kito receptus. Kalbėkime apie maistą, produktus, paruošimo būdus ir pan.

p.s. Skanaus!

2014-12-16 22:38:43
Gražvile,Audrute,Astuke,Ryte,Gintare ir Aida,linku jums geros dienos ir skanių pietų,bei skanios vakarienes

2014-12-17 15:26:55
Sveika Zitute,kaip skaniai atrodo
,linkiu jums geros dienos


2014-12-17 15:25:10
Super
Pažiūrėjus į nuotraukas , net seilė nutyso 
MARKIZAS5 :
>
Taigi,atsikėlusios rasite mano pirmą receptuką savo greitiems pusryčiams arba
>priešpiečiams
vat čia tai mano hobis - receptų kūrimas,ruošimas,fotogra
>favimas
ateityje pasistengsiu parodyti daugiau...
>INGREDIENTAI
>RIDUTO duonelės (su sezamo ir aguonų sėklomis) juostelėmis - vnt.
>1 variantas -Kiaušinis 1vnt.
>Fermentinis sūris (tarkuotas) 100 gr.
>Majonezas 2 valg š.
>Česnakas (skiltelės) 2 vnt.
>Krapai (smulkinti) pagal skonį
>2 variantas -Morka (smulkiai sutarkuota) 1 vnt
>Česnakas (skiltelės) 2 vnt.
>Fermentinis sūris (tarkuotas) 100 gr.
>Majonezas 2 valg.š.
>PARUOŠIMAS
>1.Duonelių juosteles pjaustyti norimo ilgio gabaliukais.
>2.Išvirti kiaušinį, smulkinti sieteliu. Fermentinį sūrį tarkuoti per smulkesnę
>tarkutę. Berti smulkintus krapus, maišyti. Česnaką spausti. Visus ingriedientus maišyti
>su majonezu.
>3.Ant duonelių gabaliukų dėti paruoštą įdarą, puošti pjaustytu ridikėliu (ką
>turime).
>4.Kitas įdaras - morką (žalią) tarkuoti smulkia tarkute, česnaką spausti, sūrį
>tarkuoti smulkiau, maišyti su majonezu. Paruoštą įdarą dėti ant duonelių, puošti
>pjaustyta paprikos juostele. Tinka prie arbatos, kelionėje, (mums labai tiko) iškyloje. Jei
>norima kietesnio pagrindo,(ilgiau pastovėjus,duonelės suminkštėja) ruošti prieš pat
>valgymą, skanių jums pusryčių ar priešpiečių



MARKIZAS5 :
>

>priešpiečiams

>favimas


>INGREDIENTAI
>RIDUTO duonelės (su sezamo ir aguonų sėklomis) juostelėmis - vnt.
>1 variantas -Kiaušinis 1vnt.
>Fermentinis sūris (tarkuotas) 100 gr.
>Majonezas 2 valg š.
>Česnakas (skiltelės) 2 vnt.
>Krapai (smulkinti) pagal skonį
>2 variantas -Morka (smulkiai sutarkuota) 1 vnt
>Česnakas (skiltelės) 2 vnt.
>Fermentinis sūris (tarkuotas) 100 gr.
>Majonezas 2 valg.š.
>PARUOŠIMAS
>1.Duonelių juosteles pjaustyti norimo ilgio gabaliukais.
>2.Išvirti kiaušinį, smulkinti sieteliu. Fermentinį sūrį tarkuoti per smulkesnę
>tarkutę. Berti smulkintus krapus, maišyti. Česnaką spausti. Visus ingriedientus maišyti
>su majonezu.
>3.Ant duonelių gabaliukų dėti paruoštą įdarą, puošti pjaustytu ridikėliu (ką
>turime).
>4.Kitas įdaras - morką (žalią) tarkuoti smulkia tarkute, česnaką spausti, sūrį
>tarkuoti smulkiau, maišyti su majonezu. Paruoštą įdarą dėti ant duonelių, puošti
>pjaustyta paprikos juostele. Tinka prie arbatos, kelionėje, (mums labai tiko) iškyloje. Jei
>norima kietesnio pagrindo,(ilgiau pastovėjus,duonelės suminkštėja) ruošti prieš pat
>valgymą, skanių jums pusryčių ar priešpiečių

2014-12-17 14:48:00, pakeista: 2014-12-17 14:50:22
Labai šauni tema
Juk kiek šeimininkių,tiek skirtingų skonių 
Orcha :
>Astai pasiūlius atidarome receptų temą!
>Dalinamės receptais, nuotraukomis. Gaminkime, ragaukime ir vertinkime vienas kito receptus.
>Kalbėkime apie maistą, produktus, paruošimo būdus ir pan.
>
>p.s. Skanaus!
>



Orcha :
>Astai pasiūlius atidarome receptų temą!

>Dalinamės receptais, nuotraukomis. Gaminkime, ragaukime ir vertinkime vienas kito receptus.
>Kalbėkime apie maistą, produktus, paruošimo būdus ir pan.
>

>p.s. Skanaus!
>

2014-12-17 14:44:38
Oi,Zitute,jūsų duonelės labai jau gundančiai atrodo


2014-12-17 14:24:03
Oi,kaip fainai
Labai gerai sugalvojot atidaryti tikį kampelį,super



2014-12-17 14:15:32
Kaip viskas skaniai atrodo... 
Noooriuuu!!

Noooriuuu!!

2014-12-17 13:43:37
Puiki tema! Kaip čia ankščiau nesugalvojom 
Kaip skanu! Aš ir visko nooriu "D

Kaip skanu! Aš ir visko nooriu "D
2014-12-17 10:39:13
mmm, kaip skanu
noriu visko



2014-12-17 10:11:52