Beglobiams gyvūnams paaukota: 2898.95 Lt
Kaip gali prisidėti ?
Priminti slaptažodį    Registruotis
Diskusijų forumai

Laisvi pokalbiai



Teja
Moderatorius
Žinučių: 9185
Senoji tema perpildyta,nuo šiol kalbame,apie viską,čia.
2011-06-22 23:45:14
mirtuliux
Žinučių: 1291
https://www.youtube.com/watch?v=LYgNOrakqSs
2014-11-09 14:43:07
mirtuliux
Žinučių: 1291
Ai kaip ten bus kakava, miltai kiaušas pienas aliejus nesunku į puodelį viską sudedį ir į mikrobangę..
2014-11-09 14:40:34
Audra69
Žinučių: 3734
O labai skanu
Aš tai išleidau svečius ir einu dažyti plaukų
Po to îkelsiu foto ir papasakosiu apie Akitą
Ir dar galiu nudžiuginti,kad Gerb. Dručkis žadėjo nebepiršti savo nuomuonės
Smagu,manau. Nes aš manau,kad nuomuone reik dalintis o ne piršti


martuze :
>Aš virtinukus su bulviu įdaru darau,kažkaip užsimamiau ir sriubą trintų daržovių
>,daugiau nieko nedarysiu,nes šiandien kažkokia nupiepus....prie miego traukia..
2014-11-09 12:39:09
martuze
Žinučių: 21965
Aš virtinukus su bulviu įdaru darau,kažkaip užsimamiau ir sriubą trintų daržovių ,daugiau nieko nedarysiu,nes šiandien kažkokia nupiepus....prie miego traukia..
2014-11-09 12:09:59
zydroji
Žinučių: 3065
Patiekalai čia tai niam
2014-11-09 11:43:53
Audra69
Žinučių: 3734
Aš tai dar įdedu dar fetos sūrio,vyšninių pomidoriukų su alyvuogių aliejumi ir balzamiku. Super


zydroji :
>Tai aš jas be nieko suraitau .
>adia :
>>O kur krabų lazdelės?
>>zydroji :
>>>Man patinka salotos (mišrainė) su kukurūzais konservuotais) ir ryžiais
2014-11-09 11:42:42
zydroji
Žinučių: 3065
Tai aš jas be nieko suraitau .


adia :
>O kur krabų lazdelės?
>zydroji :
>>Man patinka salotos (mišrainė) su kukurūzais konservuotais) ir ryžiais
2014-11-09 09:51:44
Audra69
Žinučių: 3734
Aš tai už sultenę! Salota pati skaniausia
Valgau minimum 3 kart į savaitę
Vyras net juokiasi,sako ožka tu. O aš neneigiu,nes Ožiaragis esu
2014-11-08 23:28:50
Orcha
Žinučių: 11770
Adia, tai ar gaminote pyragą?
2014-11-08 23:05:13
adia
Žinučių: 5769
O kaip? iš ko?


mirtuliux :
>Aš irgi pyragaitį puodelyje išsikepiau
2014-11-08 22:58:08
adia
Žinučių: 5769
O kur krabų lazdelės?


zydroji :
>Man patinka salotos (mišrainė) su kukurūzais konservuotais) ir ryžiais
2014-11-08 22:56:26
adia
Žinučių: 5769
Kotletukai grietinėj išsitroškinę,prieš tai vos vos apkepti,tai užtai ir šviesūs ir į cepelinus neša ir ten šalia bulvė -irgi panaši į cepeliną sultenės tokiais kupsteliais suaugę salotos,nedideliais lapeliais..http://valstietis.balsas.lt/Pradzia/Patarimai/Sodyba/Salotines-sultenes-iki-ziemos


MaurasH :
> skaniai pavalgei man kažkuo į cepelinus tavo kotletukai neša
>labai šviesūs,salotos beje skanios,mano mėgiamos tik sultenės??? nededu,nežinau?
>gero vakaro tau
>adia :
>>Orcha-aukštasis aukštasis ir nesiginčyk su mumis O aš va ką tik ko
>>prisivalgiau-kol visą dieną tinginiauju ,mama prikepė kiaulienos kotletukų ir
>>patroškino su grietine ir džiovintais baravykais,privirė bulvių,o aš tik salotas padariau
>>iš pekino kopūsto,sultenės,pomidoro,krapų su citrinos sultim ir alyvuogių aliejum..gal
>>atrodo ir paprastai,bet tikrai labai skaniai privalgėm
>>smileja :
>>>As irgi nusirasiau jau, isvaizduoju kaip skanu turi buti
>>>Zinoma, kad aukstasis pilotazas!
2014-11-08 22:54:59
zydroji
Žinučių: 3065
Man patinka salotos (mišrainė) su kukurūzais konservuotais) ir ryžiais
2014-11-08 19:31:29
MaurasH
Žinučių: 284
skaniai pavalgei man kažkuo į cepelinus tavo kotletukai neša
labai šviesūs,salotos beje skanios,mano mėgiamos tik sultenės??? nededu,nežinau? gero vakaro tau

adia :
>Orcha-aukštasis aukštasis ir nesiginčyk su mumis O aš va ką tik ko
>prisivalgiau-kol visą dieną tinginiauju ,mama prikepė kiaulienos kotletukų ir
>patroškino su grietine ir džiovintais baravykais,privirė bulvių,o aš tik salotas padariau
>iš pekino kopūsto,sultenės,pomidoro,krapų su citrinos sultim ir alyvuogių aliejum..gal
>atrodo ir paprastai,bet tikrai labai skaniai privalgėm
>smileja :
>>As irgi nusirasiau jau, isvaizduoju kaip skanu turi buti
>>Zinoma, kad aukstasis pilotazas!
2014-11-08 18:51:11
mirtuliux
Žinučių: 1291
Aš irgi pyragaitį puodelyje išsikepiau
2014-11-08 18:32:08
adia
Žinučių: 5769
Einu kepti obuolių pyrago nieko saldaus namie neturiu,tai reikia pačiai pasigaminti,kiek gi galima tingėti...


Orcha :
>Kas aukštojoj dedasi, tai vaje vaje
>o čia gi nesunku
>Adia, tos salotos mane vilioja
2014-11-08 17:26:16
Orcha
Žinučių: 11770
Kas aukštojoj dedasi, tai vaje vaje
o čia gi nesunku

Adia, tos salotos mane vilioja
2014-11-08 17:21:56
adia
Žinučių: 5769
Orcha-aukštasis aukštasis ir nesiginčyk su mumis O aš va ką tik ko prisivalgiau-kol visą dieną tinginiauju ,mama prikepė kiaulienos kotletukų ir patroškino su grietine ir džiovintais baravykais,privirė bulvių,o aš tik salotas padariau iš pekino kopūsto,sultenės,pomidoro,krapų su citrinos sultim ir alyvuogių aliejum..gal atrodo ir paprastai,bet tikrai labai skaniai privalgėm


smileja :
>As irgi nusirasiau jau, isvaizduoju kaip skanu turi buti
>Zinoma, kad aukstasis pilotazas!


2014-11-08 17:15:12
Audra69
Žinučių: 3734
Adia, noriu paklausti.
Jei ne paslaptis kurioj Viniuj vietoj gyvenat?




adia :
>Nu ką tu čia pas tave jau aukštasis pilotažas super
>nusikopijuosiu
>Orcha :
>>pirmiausia pradėsime nuo mėsos Aš naudoju vištienos kulšeles. Marinuojam mėsą.
>>Apšlakstome alyvuogių aliejumi, apibarstome druska, pipirais, kuminu, džiovintais čili
>>arba jalapeno pipirais, rūkyta paprika. Gerai išmaišome, įtriname mėsą, uždengiame ir
>>dedame į šaldytuvą. Paliekame 1-2 valandas pasimarinuoti.
>>Kepame mėsa. Griliaus keptuvėje įkaitiname alieju, kepame kulšeles, vienai pusei skiriame
>>apie penkais minutes, taigi, vienas gabaliukas keps apie dešimt minučių. Jo vidus neturi
>>iškepti, pats gabaliukas turi tik apskrusti. Dedame visas kulšeles į kepimo indą išklotą
>>kepimo popieriumi, uždengiame folija. Dedame į 190 laipsnių orkaitę ir kepame
>>keturiasdešimt minučių. Kai mėsa iškeps leiskite truputi atvėsti ir galite valgyti
>>Taip paruošta mėsa yra labai skani, sultinga. O jei gaminate taco, keliaujame toliau.
>>Mėsą atskiriame nuo kaulo ir supjaustome, suplėšome. Įmame lavašą (tortiliją), dedame
>>į keptuvę (be jokio riebalo) ir pašildome apie minutę, kad būtų šiltas. Toliau jau
>>fantazijos reikalas ką į jį dėti. Žinoma, mūsų skaniai paruoštą mėsą. Dar siūlau:
>>sūrio (labai tinka ir Džiugo), svogūnų (mėlynų), avokado, agurko, citrinos sulčių
>>apšlakstyti, iceberg salotų, konservuotų pupelių. Taip pat įvairių padažų. Tinka
>>aštrus, paprastas, česnakiniai padažai. O jei norite pašvelninti skonį siūlau pasidaryti
>>dar tokį padažą - grietinę sumaišykite su citrinos sultimis, druska, ir jei patinka,
>>kapotomis petražolėmis.
>>Skanaus
2014-11-08 17:08:06
smileja
Žinučių: 4917
As irgi nusirasiau jau, isvaizduoju kaip skanu turi buti
Zinoma, kad aukstasis pilotazas!
2014-11-08 17:02:09, pakeista: 2014-11-08 17:02:30
reklama