Beglobiams gyvūnams paaukota: 2898.95 Lt
Kaip gali prisidėti ?
Priminti slaptažodį    Registruotis
Diskusijų forumai

Laisvi pokalbiai



Teja
Moderatorius
Žinučių: 9185
Senoji tema perpildyta,nuo šiol kalbame,apie viską,čia.
2011-06-22 23:45:14
Orcha
Žinučių: 11770
Adia, koks dar aukštasis, nejuokaukit
Ačiū už gražius komentarus, smagu, kad patiko Gaila, negaliu atsiųsti paragauti
2014-11-08 16:53:35, pakeista: 2014-11-08 16:54:08
Audra69
Žinučių: 3734
O,Dieve,net seilė tįsta,kaip čia skanu
O dar Džiugo sūris,tai pasaka


Orcha :
>pirmiausia pradėsime nuo mėsos Aš naudoju vištienos kulšeles. Marinuojam mėsą.
>Apšlakstome alyvuogių aliejumi, apibarstome druska, pipirais, kuminu, džiovintais čili arba
>jalapeno pipirais, rūkyta paprika. Gerai išmaišome, įtriname mėsą, uždengiame ir dedame
>į šaldytuvą. Paliekame 1-2 valandas pasimarinuoti.
>Kepame mėsą. Griliaus keptuvėje įkaitiname aliejų, kepame kulšeles, vienai pusei skiriame
>apie penkais minutes, taigi, vienas gabaliukas keps apie dešimt minučių. Jo vidus neturi
>iškepti, pats gabaliukas turi tik apskrusti. Dedame visas kulšeles į kepimo indą išklotą
>kepimo popieriumi, uždengiame folija. Dedame į 190 laipsnių orkaitę ir kepame
>keturiasdešimt minučių. Kai mėsa iškeps leiskite truputi atvėsti ir galite valgyti
>Taip paruošta mėsa yra labai skani, sultinga. O jei gaminate taco, keliaujame toliau.
>Mėsą atskiriame nuo kaulo ir supjaustome, suplėšome. Įmame lavašą (tortiliją), dedame
>į keptuvę (be jokio riebalo) ir pašildome apie minutę, kad būtų šiltas. Toliau jau
>fantazijos reikalas ką į jį dėti. Žinoma, mūsų skaniai paruoštą mėsą. Dar siūlau:
>sūrio (labai tinka ir Džiugo), svogūnų (mėlynų), avokado, agurko, citrinos sulčių
>apšlakstyti, iceberg salotų, konservuotų pupelių. Taip pat įvairių padažų. Tinka
>aštrus, paprastas, česnakiniai padažai. O jei norite pašvelninti skonį siūlau pasidaryti
>dar tokį padažą - grietinę sumaišykite su citrinos sultimis, druska, ir jei patinka,
>kapotomis petražolėmis.
>Skanaus
2014-11-08 16:53:20
adia
Žinučių: 5769
Nu ką tu čia pas tave jau aukštasis pilotažas super nusikopijuosiu


Orcha :
>pirmiausia pradėsime nuo mėsos Aš naudoju vištienos kulšeles. Marinuojam mėsą.
>Apšlakstome alyvuogių aliejumi, apibarstome druska, pipirais, kuminu, džiovintais čili arba
>jalapeno pipirais, rūkyta paprika. Gerai išmaišome, įtriname mėsą, uždengiame ir dedame
>į šaldytuvą. Paliekame 1-2 valandas pasimarinuoti.
>Kepame mėsa. Griliaus keptuvėje įkaitiname alieju, kepame kulšeles, vienai pusei skiriame
>apie penkais minutes, taigi, vienas gabaliukas keps apie dešimt minučių. Jo vidus neturi
>iškepti, pats gabaliukas turi tik apskrusti. Dedame visas kulšeles į kepimo indą išklotą
>kepimo popieriumi, uždengiame folija. Dedame į 190 laipsnių orkaitę ir kepame
>keturiasdešimt minučių. Kai mėsa iškeps leiskite truputi atvėsti ir galite valgyti
>Taip paruošta mėsa yra labai skani, sultinga. O jei gaminate taco, keliaujame toliau.
>Mėsą atskiriame nuo kaulo ir supjaustome, suplėšome. Įmame lavašą (tortiliją), dedame
>į keptuvę (be jokio riebalo) ir pašildome apie minutę, kad būtų šiltas. Toliau jau
>fantazijos reikalas ką į jį dėti. Žinoma, mūsų skaniai paruoštą mėsą. Dar siūlau:
>sūrio (labai tinka ir Džiugo), svogūnų (mėlynų), avokado, agurko, citrinos sulčių
>apšlakstyti, iceberg salotų, konservuotų pupelių. Taip pat įvairių padažų. Tinka
>aštrus, paprastas, česnakiniai padažai. O jei norite pašvelninti skonį siūlau pasidaryti
>dar tokį padažą - grietinę sumaišykite su citrinos sultimis, druska, ir jei patinka,
>kapotomis petražolėmis.
>Skanaus
2014-11-08 16:41:32
Orcha
Žinučių: 11770
pirmiausia pradėsime nuo mėsos Aš naudoju vištienos kulšeles. Marinuojam mėsą. Apšlakstome alyvuogių aliejumi, apibarstome druska, pipirais, kuminu, džiovintais čili arba jalapeno pipirais, rūkyta paprika. Gerai išmaišome, įtriname mėsą, uždengiame ir dedame į šaldytuvą. Paliekame 1-2 valandas pasimarinuoti.
Kepame mėsą. Griliaus keptuvėje įkaitiname aliejų, kepame kulšeles, vienai pusei skiriame apie penkais minutes, taigi, vienas gabaliukas keps apie dešimt minučių. Jo vidus neturi iškepti, pats gabaliukas turi tik apskrusti. Dedame visas kulšeles į kepimo indą išklotą kepimo popieriumi, uždengiame folija. Dedame į 190 laipsnių orkaitę ir kepame keturiasdešimt minučių. Kai mėsa iškeps leiskite truputi atvėsti ir galite valgyti Taip paruošta mėsa yra labai skani, sultinga. O jei gaminate taco, keliaujame toliau.
Mėsą atskiriame nuo kaulo ir supjaustome, suplėšome. Įmame lavašą (tortiliją), dedame į keptuvę (be jokio riebalo) ir pašildome apie minutę, kad būtų šiltas. Toliau jau fantazijos reikalas ką į jį dėti. Žinoma, mūsų skaniai paruoštą mėsą. Dar siūlau: sūrio (labai tinka ir Džiugo), svogūnų (mėlynų), avokado, agurko, citrinos sulčių apšlakstyti, iceberg salotų, konservuotų pupelių. Taip pat įvairių padažų. Tinka aštrus, paprastas, česnakiniai padažai. O jei norite pašvelninti skonį siūlau pasidaryti dar tokį padažą - grietinę sumaišykite su citrinos sultimis, druska, ir jei patinka, kapotomis petražolėmis.
Skanaus
2014-11-08 16:37:07, pakeista: 2014-11-08 16:38:17
Audra69
Žinučių: 3734
Tai va,tą ir aš žinau. Nes anyta norėjo atvežti lauktuvių,tai LT beveik nieko nėra
O čia pasirinkimas labai didelis. Ir kas labai patogu,kad ant pakuočių viskas nurodoma. Tik duona tai labai prėska. Jau taip nusibodo,o tik 2 metai kai sužinojau,kad netoleruoju glitino


adia :
>Aišku..tai truputėlį ne kas,kad negalite vartoti miltinių..Lt su maisto pasirinkimu jau
>būtų sunkiau..ne tiek daug yra,kur būtų pašalintas glitimas..klastinga liga celiakija,gali
>tiesiog blogai jaustis ir nežinoti,kad nuo miltinio maisto...
>Audra69 :
>>Taip tie makaroniukai tiesiog "superiniai"
>>O be to teko keisti maisto racioną,nes organizmas netoleruoja glitino
>>Tai tik ryžius ir kukurūzus galiu valgyti
>>Teko atsisakyti lietuviškos duonytės ir visko kur yra glitino
>>adia :
>>>Va va,kažkaip panašiai ir draugės vyras daro taip,jis irgi deda mėsytę ir brokoliusir
>>>dar ten daržovių įvairių mišinys ir tuos padažus visokius teisingai-tie makaronai
>>>iš ryžių miltų ir yra padaryti,tokie smulkučiai,pagarbanoti labai skanu
>>>smagi kelionė
>>>Audra69 :
>>>>Pagaliau grįžau...
>>>>Kinišką darau tai: WOK keptuvėje ant laba kaitrios ugnies atskirai šiek tiek apkepu
>>>>daržoves(morkos,brokolis,paprika,poras) jos turi būti traškios. Apkepu mėsytę (arba
>>>>paukštiena arba jautiena) kiaulienos nevalgau Kepdama dedu spec. prieskonių ir į
>>>>daržoves ir į mėsą. Tada visa kartu sudedu į WOK keptuvę ir pilu padažų,jų yra
>>>>pirkti jau pagamintų,dar sojos padažo ir būtinai aštrių pipiriukų padažo. Patiekiu su
>>>>ryžiais arba ryžių makaronais. Pabaigai pabarstau sezamu. Kartais dar įdedu keptų
>>>>riešutų
>>>>Skanaus!!
>>>>Čia foto iš kelionės į parduotuvę
>>>>Orcha :
>>>>>O kaip gaminate tą kinišką?
2014-11-08 16:25:21
Orcha
Žinučių: 11770
Mergytės, negaliu atsidžiaugti
Atrodau galiausiai skaniausiai paruošiamos mėsos receptuką
skubu rašyti recepto, manau tikrai pravers.
p.s. niekad nemaniau, kad taip pasakysiu apie savo pagamintą patiekalą, bet taco tiesiog verčia iš koto taaaaip skanuuuu
2014-11-08 16:23:36
adia
Žinučių: 5769
Aišku..tai truputėlį ne kas,kad negalite vartoti miltinių..Lt su maisto pasirinkimu jau būtų sunkiau..ne tiek daug yra,kur būtų pašalintas glitimas..klastinga liga celiakija,gali tiesiog blogai jaustis ir nežinoti,kad nuo miltinio maisto...


Audra69 :
>Taip tie makaroniukai tiesiog "superiniai"
>O be to teko keisti maisto racioną,nes organizmas netoleruoja glitino
>Tai tik ryžius ir kukurūzus galiu valgyti
>Teko atsisakyti lietuviškos duonytės ir visko kur yra glitino
>adia :
>>Va va,kažkaip panašiai ir draugės vyras daro taip,jis irgi deda mėsytę ir brokoliusir
>>dar ten daržovių įvairių mišinys ir tuos padažus visokius teisingai-tie makaronai
>>iš ryžių miltų ir yra padaryti,tokie smulkučiai,pagarbanoti labai skanu
>>smagi kelionė
>>Audra69 :
>>>Pagaliau grįžau...
>>>Kinišką darau tai: WOK keptuvėje ant laba kaitrios ugnies atskirai šiek tiek apkepu
>>>daržoves(morkos,brokolis,paprika,poras) jos turi būti traškios. Apkepu mėsytę (arba
>>>paukštiena arba jautiena) kiaulienos nevalgau Kepdama dedu spec. prieskonių ir į
>>>daržoves ir į mėsą. Tada visa kartu sudedu į WOK keptuvę ir pilu padažų,jų yra
>>>pirkti jau pagamintų,dar sojos padažo ir būtinai aštrių pipiriukų padažo. Patiekiu su
>>>ryžiais arba ryžių makaronais. Pabaigai pabarstau sezamu. Kartais dar įdedu keptų
>>>riešutų
>>>Skanaus!!
>>>Čia foto iš kelionės į parduotuvę
>>>Orcha :
>>>>O kaip gaminate tą kinišką?
2014-11-08 16:19:40
smileja
Žinučių: 4917
Oho kaip skanu cia pas visus . As irgi einu kazka gaminti
2014-11-08 16:08:42
Audra69
Žinučių: 3734
Taip tie makaroniukai tiesiog "superiniai"
O be to teko keisti maisto racioną,nes organizmas netoleruoja glitino
Tai tik ryžius ir kukurūzus galiu valgyti
Teko atsisakyti lietuviškos duonytės ir visko kur yra glitino


adia :
>Va va,kažkaip panašiai ir draugės vyras daro taip,jis irgi deda mėsytę ir brokoliusir
>dar ten daržovių įvairių mišinys ir tuos padažus visokius teisingai-tie makaronai
>iš ryžių miltų ir yra padaryti,tokie smulkučiai,pagarbanoti labai skanu
>smagi kelionė
>Audra69 :
>>Pagaliau grįžau...
>>Kinišką darau tai: WOK keptuvėje ant laba kaitrios ugnies atskirai šiek tiek apkepu
>>daržoves(morkos,brokolis,paprika,poras) jos turi būti traškios. Apkepu mėsytę (arba
>>paukštiena arba jautiena) kiaulienos nevalgau Kepdama dedu spec. prieskonių ir į
>>daržoves ir į mėsą. Tada visa kartu sudedu į WOK keptuvę ir pilu padažų,jų yra pirkti
>>jau pagamintų,dar sojos padažo ir būtinai aštrių pipiriukų padažo. Patiekiu su ryžiais
>>arba ryžių makaronais. Pabaigai pabarstau sezamu. Kartais dar įdedu keptų riešutų
>>Skanaus!!
>>Čia foto iš kelionės į parduotuvę
>>Orcha :
>>>O kaip gaminate tą kinišką?
2014-11-08 15:58:34
zydroji
Žinučių: 3065
Aš iš vis nelabai žinau, kas tai yra ir nesijaučiu atsilikusi (na, gal šiek tiek pagal savo charakterį ) .
2014-11-08 15:49:11
adia
Žinučių: 5769
Lauksim batų nuotraukos


zydroji :
>Taip, nusipirkau. Natūralios odos su vilna . Įkelsiu foto truputį vėliau . Beje,
>paskaitykit, Egzotų klube reikia jūsų nuomonės .
2014-11-08 15:48:25
Orcha
Žinučių: 11770
Martuze, nieks čia neatsilikę, nereikia taip šnekėti, visų patiekalų juk neišragausit
šiaip, aš mėsa darau kitaip, tai darbo daugiau, bet galima daryti juk kaip ir Adia pasakė


martuze :
>Oho.kokia aš atsilikusi nuo gyvenimo ,nė karto nevalgiau..
>Orcha :
>>Martuze, pažiūrėkit čia
>>www.google.lt/search?tbm=isch&hl=lt&source=hp&q=taco&gbv=2&oq=taco&gs_l=img.3..0l5j0i24l5.651.1030.0.1323.4.4.0.0.0.0.142.378.3j1.4.0....0...1ac.1.34.img..0.4.378.iyc73IRrNC8
>>Maniškiai bus už valandos, jei patiks svečiam, parašysiu receptą, gal ir nuotrauką
>>įkelsiu.
2014-11-08 15:46:39
zydroji
Žinučių: 3065
Taip, nusipirkau. Natūralios odos su vilna . Įkelsiu foto truputį vėliau . Beje, paskaitykit, Egzotų klube reikia jūsų nuomonės .
2014-11-08 15:42:41
martuze
Žinučių: 21965
O koks puikus oras ,dangus giedras,pas mus lyja...


Audra69 :
>Audra69 :
>>Pagaliau grįžau...
>>Kinišką darau tai: WOK keptuvėje ant laba kaitrios ugnies atskirai šiek tiek apkepu
>>daržoves(morkos,brokolis,paprika,poras) jos turi būti traškios. Apkepu mėsytę (arba
>>paukštiena arba jautiena) kiaulienos nevalgau Kepdama dedu spec. prieskonių ir į
>>daržoves ir į mėsą. Tada visa kartu sudedu į WOK keptuvę ir pilu padažų,jų yra pirkti
>>jau pagamintų,dar sojos padažo ir būtinai aštrių pipiriukų padažo. Patiekiu su ryžiais
>>arba ryžių makaronais. Pabaigai pabarstau sezamu. Kartais dar įdedu keptų riešutų
>>Skanaus!!
>>Čia foto iš kelionės į parduotuvę
>>Orcha :
>>>O kaip gaminate tą kinišką?
2014-11-08 15:41:00
adia
Žinučių: 5769
Nieko neatsilikus..aš irgi tik pas drauges užsienietes sužinau apie mandresnius patiekalus..nes pati tradiciškesnė esu...taco labai lenva ir greita-daug garinimosi nėra,tik,kad faršą pasikepti ir tuos paplotėlius pašildyti..o daugiau tai tik daržoves pasipjaustyti..


martuze :
>Oho.kokia aš atsilikusi nuo gyvenimo ,nė karto nevalgiau..
>Orcha :
>>Martuze, pažiūrėkit čia
>>www.google.lt/search?tbm=isch&hl=lt&source=hp&q=taco&gbv=2&oq=taco&gs_l=img.3..0l5j0i24l5.651.1030.0.1323.4.4.0.0.0.0.142.378.3j1.4.0....0...1ac.1.34.img..0.4.378.iyc73IRrNC8
>>Maniškiai bus už valandos, jei patiks svečiam, parašysiu receptą, gal ir nuotrauką
>>įkelsiu.
2014-11-08 15:40:41
martuze
Žinučių: 21965
Oho.kokia aš atsilikusi nuo gyvenimo ,nė karto nevalgiau..


Orcha :
>Martuze, pažiūrėkit čia
>www.google.lt/search?tbm=isch&hl=lt&source=hp&q=taco&gbv=2&oq=taco&gs_l=img.3..0l5j0i24l5.651.1030.0.1323.4.4.0.0.0.0.142.378.3j1.4.0....0...1ac.1.34.img..0.4.378.iyc73IRrNC8
>Maniškiai bus už valandos, jei patiks svečiam, parašysiu receptą, gal ir nuotrauką
>įkelsiu.
2014-11-08 15:37:52
adia
Žinučių: 5769
Labai skanu,Žydroji mėgstu keptas strimelytes,kaip ''sėmkės sueina'' o batai nauji kaip?nusipirkai?


zydroji :
>Na, jūs čia kaip bitelės, o aš prieš parduotuves tik strimelių užsimarinavau, tai po
>parduotuvių pakepiau, labai daug ko nedariau, o vakarienei tai lietinių blynų su varške
>pakepsiu .
2014-11-08 15:37:20
zydroji
Žinučių: 3065
Koks dangus


Audra69 :
>Audra69 :
>>Pagaliau grįžau...
>>Kinišką darau tai: WOK keptuvėje ant laba kaitrios ugnies atskirai šiek tiek apkepu
>>daržoves(morkos,brokolis,paprika,poras) jos turi būti traškios. Apkepu mėsytę (arba
>>paukštiena arba jautiena) kiaulienos nevalgau Kepdama dedu spec. prieskonių ir į
>>daržoves ir į mėsą. Tada visa kartu sudedu į WOK keptuvę ir pilu padažų,jų yra pirkti
>>jau pagamintų,dar sojos padažo ir būtinai aštrių pipiriukų padažo. Patiekiu su ryžiais
>>arba ryžių makaronais. Pabaigai pabarstau sezamu. Kartais dar įdedu keptų riešutų
>>Skanaus!!
>>Čia foto iš kelionės į parduotuvę
>>Orcha :
>>>O kaip gaminate tą kinišką?
2014-11-08 15:35:57
adia
Žinučių: 5769
Va va,kažkaip panašiai ir draugės vyras daro taip,jis irgi deda mėsytę ir brokoliusir dar ten daržovių įvairių mišinys ir tuos padažus visokius teisingai-tie makaronai iš ryžių miltų ir yra padaryti,tokie smulkučiai,pagarbanoti labai skanu smagi kelionė


Audra69 :
>Pagaliau grįžau...
>Kinišką darau tai: WOK keptuvėje ant laba kaitrios ugnies atskirai šiek tiek apkepu
>daržoves(morkos,brokolis,paprika,poras) jos turi būti traškios. Apkepu mėsytę (arba
>paukštiena arba jautiena) kiaulienos nevalgau Kepdama dedu spec. prieskonių ir į
>daržoves ir į mėsą. Tada visa kartu sudedu į WOK keptuvę ir pilu padažų,jų yra pirkti
>jau pagamintų,dar sojos padažo ir būtinai aštrių pipiriukų padažo. Patiekiu su ryžiais
>arba ryžių makaronais. Pabaigai pabarstau sezamu. Kartais dar įdedu keptų riešutų
>Skanaus!!
>Čia foto iš kelionės į parduotuvę
>Orcha :
>>O kaip gaminate tą kinišką?
2014-11-08 15:35:03
Audra69
Žinučių: 3734
Audra69 :
>Pagaliau grįžau...
>Kinišką darau tai: WOK keptuvėje ant laba kaitrios ugnies atskirai šiek tiek apkepu
>daržoves(morkos,brokolis,paprika,poras) jos turi būti traškios. Apkepu mėsytę (arba
>paukštiena arba jautiena) kiaulienos nevalgau Kepdama dedu spec. prieskonių ir į
>daržoves ir į mėsą. Tada visa kartu sudedu į WOK keptuvę ir pilu padažų,jų yra pirkti
>jau pagamintų,dar sojos padažo ir būtinai aštrių pipiriukų padažo. Patiekiu su ryžiais
>arba ryžių makaronais. Pabaigai pabarstau sezamu. Kartais dar įdedu keptų riešutų
>Skanaus!!
>Čia foto iš kelionės į parduotuvę
>Orcha :
>>O kaip gaminate tą kinišką?


2014-11-08 15:31:49
reklama