
Laisvi pokalbiai
Senoji tema perpildyta,nuo šiol kalbame,apie viską,čia.
2011-06-22 23:45:14
Adia, koks dar aukštasis, nejuokaukit 
Ačiū už gražius komentarus, smagu, kad patiko
Gaila, negaliu atsiųsti paragauti 

Ačiū už gražius komentarus, smagu, kad patiko





2014-11-08 16:53:35, pakeista: 2014-11-08 16:54:08
O,Dieve,net seilė tįsta,kaip čia skanu
O dar Džiugo sūris,tai pasaka
Orcha :
>pirmiausia pradėsime nuo mėsos
Aš naudoju vištienos kulšeles. Marinuojam mėsą.
>Apšlakstome alyvuogių aliejumi, apibarstome druska, pipirais, kuminu, džiovintais čili arba
>jalapeno pipirais, rūkyta paprika. Gerai išmaišome, įtriname mėsą, uždengiame ir dedame
>į šaldytuvą. Paliekame 1-2 valandas pasimarinuoti.
>Kepame mėsą. Griliaus keptuvėje įkaitiname aliejų, kepame kulšeles, vienai pusei skiriame
>apie penkais minutes, taigi, vienas gabaliukas keps apie dešimt minučių. Jo vidus neturi
>iškepti, pats gabaliukas turi tik apskrusti. Dedame visas kulšeles į kepimo indą išklotą
>kepimo popieriumi, uždengiame folija. Dedame į 190 laipsnių orkaitę ir kepame
>keturiasdešimt minučių. Kai mėsa iškeps leiskite truputi atvėsti ir galite valgyti
>Taip paruošta mėsa yra labai skani, sultinga. O jei gaminate taco, keliaujame toliau.
>Mėsą atskiriame nuo kaulo ir supjaustome, suplėšome. Įmame lavašą (tortiliją), dedame
>į keptuvę (be jokio riebalo) ir pašildome apie minutę, kad būtų šiltas. Toliau jau
>fantazijos reikalas ką į jį dėti. Žinoma, mūsų skaniai paruoštą mėsą. Dar siūlau:
>sūrio (labai tinka ir Džiugo), svogūnų (mėlynų), avokado, agurko, citrinos sulčių
>apšlakstyti, iceberg salotų, konservuotų pupelių. Taip pat įvairių padažų. Tinka
>aštrus, paprastas, česnakiniai padažai. O jei norite pašvelninti skonį siūlau pasidaryti
>dar tokį padažą - grietinę sumaišykite su citrinos sultimis, druska, ir jei patinka,
>kapotomis petražolėmis.
>Skanaus
O dar Džiugo sūris,tai pasaka

Orcha :
>pirmiausia pradėsime nuo mėsos

>Apšlakstome alyvuogių aliejumi, apibarstome druska, pipirais, kuminu, džiovintais čili arba
>jalapeno pipirais, rūkyta paprika. Gerai išmaišome, įtriname mėsą, uždengiame ir dedame
>į šaldytuvą. Paliekame 1-2 valandas pasimarinuoti.
>Kepame mėsą. Griliaus keptuvėje įkaitiname aliejų, kepame kulšeles, vienai pusei skiriame
>apie penkais minutes, taigi, vienas gabaliukas keps apie dešimt minučių. Jo vidus neturi
>iškepti, pats gabaliukas turi tik apskrusti. Dedame visas kulšeles į kepimo indą išklotą
>kepimo popieriumi, uždengiame folija. Dedame į 190 laipsnių orkaitę ir kepame
>keturiasdešimt minučių. Kai mėsa iškeps leiskite truputi atvėsti ir galite valgyti

>Taip paruošta mėsa yra labai skani, sultinga. O jei gaminate taco, keliaujame toliau.
>Mėsą atskiriame nuo kaulo ir supjaustome, suplėšome. Įmame lavašą (tortiliją), dedame
>į keptuvę (be jokio riebalo) ir pašildome apie minutę, kad būtų šiltas. Toliau jau
>fantazijos reikalas ką į jį dėti. Žinoma, mūsų skaniai paruoštą mėsą. Dar siūlau:
>sūrio (labai tinka ir Džiugo), svogūnų (mėlynų), avokado, agurko, citrinos sulčių
>apšlakstyti, iceberg salotų, konservuotų pupelių. Taip pat įvairių padažų. Tinka
>aštrus, paprastas, česnakiniai padažai. O jei norite pašvelninti skonį siūlau pasidaryti
>dar tokį padažą - grietinę sumaišykite su citrinos sultimis, druska, ir jei patinka,
>kapotomis petražolėmis.
>Skanaus

2014-11-08 16:53:20
Nu ką tu
čia pas tave jau aukštasis pilotažas
super
nusikopijuosiu 
Orcha :
>pirmiausia pradėsime nuo mėsos
Aš naudoju vištienos kulšeles. Marinuojam mėsą.
>Apšlakstome alyvuogių aliejumi, apibarstome druska, pipirais, kuminu, džiovintais čili arba
>jalapeno pipirais, rūkyta paprika. Gerai išmaišome, įtriname mėsą, uždengiame ir dedame
>į šaldytuvą. Paliekame 1-2 valandas pasimarinuoti.
>Kepame mėsa. Griliaus keptuvėje įkaitiname alieju, kepame kulšeles, vienai pusei skiriame
>apie penkais minutes, taigi, vienas gabaliukas keps apie dešimt minučių. Jo vidus neturi
>iškepti, pats gabaliukas turi tik apskrusti. Dedame visas kulšeles į kepimo indą išklotą
>kepimo popieriumi, uždengiame folija. Dedame į 190 laipsnių orkaitę ir kepame
>keturiasdešimt minučių. Kai mėsa iškeps leiskite truputi atvėsti ir galite valgyti
>Taip paruošta mėsa yra labai skani, sultinga. O jei gaminate taco, keliaujame toliau.
>Mėsą atskiriame nuo kaulo ir supjaustome, suplėšome. Įmame lavašą (tortiliją), dedame
>į keptuvę (be jokio riebalo) ir pašildome apie minutę, kad būtų šiltas. Toliau jau
>fantazijos reikalas ką į jį dėti. Žinoma, mūsų skaniai paruoštą mėsą. Dar siūlau:
>sūrio (labai tinka ir Džiugo), svogūnų (mėlynų), avokado, agurko, citrinos sulčių
>apšlakstyti, iceberg salotų, konservuotų pupelių. Taip pat įvairių padažų. Tinka
>aštrus, paprastas, česnakiniai padažai. O jei norite pašvelninti skonį siūlau pasidaryti
>dar tokį padažą - grietinę sumaišykite su citrinos sultimis, druska, ir jei patinka,
>kapotomis petražolėmis.
>Skanaus








Orcha :
>pirmiausia pradėsime nuo mėsos

>Apšlakstome alyvuogių aliejumi, apibarstome druska, pipirais, kuminu, džiovintais čili arba
>jalapeno pipirais, rūkyta paprika. Gerai išmaišome, įtriname mėsą, uždengiame ir dedame
>į šaldytuvą. Paliekame 1-2 valandas pasimarinuoti.
>Kepame mėsa. Griliaus keptuvėje įkaitiname alieju, kepame kulšeles, vienai pusei skiriame
>apie penkais minutes, taigi, vienas gabaliukas keps apie dešimt minučių. Jo vidus neturi
>iškepti, pats gabaliukas turi tik apskrusti. Dedame visas kulšeles į kepimo indą išklotą
>kepimo popieriumi, uždengiame folija. Dedame į 190 laipsnių orkaitę ir kepame
>keturiasdešimt minučių. Kai mėsa iškeps leiskite truputi atvėsti ir galite valgyti

>Taip paruošta mėsa yra labai skani, sultinga. O jei gaminate taco, keliaujame toliau.
>Mėsą atskiriame nuo kaulo ir supjaustome, suplėšome. Įmame lavašą (tortiliją), dedame
>į keptuvę (be jokio riebalo) ir pašildome apie minutę, kad būtų šiltas. Toliau jau
>fantazijos reikalas ką į jį dėti. Žinoma, mūsų skaniai paruoštą mėsą. Dar siūlau:
>sūrio (labai tinka ir Džiugo), svogūnų (mėlynų), avokado, agurko, citrinos sulčių
>apšlakstyti, iceberg salotų, konservuotų pupelių. Taip pat įvairių padažų. Tinka
>aštrus, paprastas, česnakiniai padažai. O jei norite pašvelninti skonį siūlau pasidaryti
>dar tokį padažą - grietinę sumaišykite su citrinos sultimis, druska, ir jei patinka,
>kapotomis petražolėmis.
>Skanaus

2014-11-08 16:41:32
pirmiausia pradėsime nuo mėsos
Aš naudoju vištienos kulšeles. Marinuojam mėsą. Apšlakstome alyvuogių aliejumi, apibarstome druska, pipirais, kuminu, džiovintais čili arba jalapeno pipirais, rūkyta paprika. Gerai išmaišome, įtriname mėsą, uždengiame ir dedame į šaldytuvą. Paliekame 1-2 valandas pasimarinuoti.
Kepame mėsą. Griliaus keptuvėje įkaitiname aliejų, kepame kulšeles, vienai pusei skiriame apie penkais minutes, taigi, vienas gabaliukas keps apie dešimt minučių. Jo vidus neturi iškepti, pats gabaliukas turi tik apskrusti. Dedame visas kulšeles į kepimo indą išklotą kepimo popieriumi, uždengiame folija. Dedame į 190 laipsnių orkaitę ir kepame keturiasdešimt minučių. Kai mėsa iškeps leiskite truputi atvėsti ir galite valgyti
Taip paruošta mėsa yra labai skani, sultinga. O jei gaminate taco, keliaujame toliau.
Mėsą atskiriame nuo kaulo ir supjaustome, suplėšome. Įmame lavašą (tortiliją), dedame į keptuvę (be jokio riebalo) ir pašildome apie minutę, kad būtų šiltas. Toliau jau fantazijos reikalas ką į jį dėti. Žinoma, mūsų skaniai paruoštą mėsą. Dar siūlau: sūrio (labai tinka ir Džiugo), svogūnų (mėlynų), avokado, agurko, citrinos sulčių apšlakstyti, iceberg salotų, konservuotų pupelių. Taip pat įvairių padažų. Tinka aštrus, paprastas, česnakiniai padažai. O jei norite pašvelninti skonį siūlau pasidaryti dar tokį padažą - grietinę sumaišykite su citrinos sultimis, druska, ir jei patinka, kapotomis petražolėmis.
Skanaus

Kepame mėsą. Griliaus keptuvėje įkaitiname aliejų, kepame kulšeles, vienai pusei skiriame apie penkais minutes, taigi, vienas gabaliukas keps apie dešimt minučių. Jo vidus neturi iškepti, pats gabaliukas turi tik apskrusti. Dedame visas kulšeles į kepimo indą išklotą kepimo popieriumi, uždengiame folija. Dedame į 190 laipsnių orkaitę ir kepame keturiasdešimt minučių. Kai mėsa iškeps leiskite truputi atvėsti ir galite valgyti

Mėsą atskiriame nuo kaulo ir supjaustome, suplėšome. Įmame lavašą (tortiliją), dedame į keptuvę (be jokio riebalo) ir pašildome apie minutę, kad būtų šiltas. Toliau jau fantazijos reikalas ką į jį dėti. Žinoma, mūsų skaniai paruoštą mėsą. Dar siūlau: sūrio (labai tinka ir Džiugo), svogūnų (mėlynų), avokado, agurko, citrinos sulčių apšlakstyti, iceberg salotų, konservuotų pupelių. Taip pat įvairių padažų. Tinka aštrus, paprastas, česnakiniai padažai. O jei norite pašvelninti skonį siūlau pasidaryti dar tokį padažą - grietinę sumaišykite su citrinos sultimis, druska, ir jei patinka, kapotomis petražolėmis.
Skanaus

2014-11-08 16:37:07, pakeista: 2014-11-08 16:38:17
Tai va,tą ir aš žinau. Nes anyta norėjo atvežti lauktuvių,tai LT beveik nieko nėra
O čia pasirinkimas labai didelis. Ir kas labai patogu,kad ant pakuočių viskas nurodoma. Tik duona tai labai prėska. Jau taip nusibodo,o tik 2 metai kai sužinojau,kad netoleruoju glitino
adia :
>Aišku..tai truputėlį ne kas,kad negalite vartoti miltinių..Lt su maisto pasirinkimu jau
>būtų sunkiau..ne tiek daug yra,kur būtų pašalintas glitimas..klastinga liga celiakija,gali
>tiesiog blogai jaustis ir nežinoti,kad nuo miltinio maisto...
>Audra69 :
>>Taip tie makaroniukai tiesiog "superiniai"
>>O be to teko keisti maisto racioną,nes organizmas netoleruoja glitino
>>Tai tik ryžius ir kukurūzus galiu valgyti
>>Teko atsisakyti lietuviškos duonytės ir visko kur yra glitino
>>adia :
>>>Va va,kažkaip panašiai ir draugės vyras daro
taip,jis irgi deda mėsytę ir brokoliusir
>>>dar ten daržovių įvairių mišinys
ir tuos padažus visokius
teisingai-tie makaronai
>>>iš ryžių miltų ir yra padaryti,tokie smulkučiai,pagarbanoti
labai skanu
>>>smagi kelionė
>>>Audra69 :
>>>>Pagaliau grįžau...
>>>>Kinišką darau tai: WOK keptuvėje ant laba kaitrios ugnies atskirai šiek tiek apkepu
>>>>daržoves(morkos,brokolis,paprika,poras) jos turi būti traškios. Apkepu mėsytę (arba
>>>>paukštiena arba jautiena) kiaulienos nevalgau
Kepdama dedu spec. prieskonių ir į
>>>>daržoves ir į mėsą. Tada visa kartu sudedu į WOK keptuvę ir pilu padažų,jų yra
>>>>pirkti jau pagamintų,dar sojos padažo ir būtinai aštrių pipiriukų padažo. Patiekiu su
>>>>ryžiais arba ryžių makaronais. Pabaigai pabarstau sezamu. Kartais dar įdedu keptų
>>>>riešutų
>>>>Skanaus!!
>>>>Čia foto iš kelionės į parduotuvę
>>>>Orcha :
>>>>>O kaip gaminate tą kinišką?
O čia pasirinkimas labai didelis. Ir kas labai patogu,kad ant pakuočių viskas nurodoma. Tik duona tai labai prėska. Jau taip nusibodo,o tik 2 metai kai sužinojau,kad netoleruoju glitino

adia :
>Aišku..tai truputėlį ne kas,kad negalite vartoti miltinių..Lt su maisto pasirinkimu jau
>būtų sunkiau..ne tiek daug yra,kur būtų pašalintas glitimas..klastinga liga celiakija,gali
>tiesiog blogai jaustis ir nežinoti,kad nuo miltinio maisto...
>Audra69 :
>>Taip tie makaroniukai tiesiog "superiniai"
>>O be to teko keisti maisto racioną,nes organizmas netoleruoja glitino
>>Tai tik ryžius ir kukurūzus galiu valgyti
>>Teko atsisakyti lietuviškos duonytės ir visko kur yra glitino

>>adia :
>>>Va va,kažkaip panašiai ir draugės vyras daro

>>>dar ten daržovių įvairių mišinys


>>>iš ryžių miltų ir yra padaryti,tokie smulkučiai,pagarbanoti



>>>smagi kelionė


>>>Audra69 :
>>>>Pagaliau grįžau...
>>>>Kinišką darau tai: WOK keptuvėje ant laba kaitrios ugnies atskirai šiek tiek apkepu
>>>>daržoves(morkos,brokolis,paprika,poras) jos turi būti traškios. Apkepu mėsytę (arba
>>>>paukštiena arba jautiena) kiaulienos nevalgau

>>>>daržoves ir į mėsą. Tada visa kartu sudedu į WOK keptuvę ir pilu padažų,jų yra
>>>>pirkti jau pagamintų,dar sojos padažo ir būtinai aštrių pipiriukų padažo. Patiekiu su
>>>>ryžiais arba ryžių makaronais. Pabaigai pabarstau sezamu. Kartais dar įdedu keptų
>>>>riešutų
>>>>Skanaus!!
>>>>Čia foto iš kelionės į parduotuvę
>>>>Orcha :
>>>>>O kaip gaminate tą kinišką?

2014-11-08 16:25:21
Mergytės, negaliu atsidžiaugti 
Atrodau galiausiai skaniausiai paruošiamos mėsos receptuką
skubu rašyti recepto, manau tikrai pravers.
p.s. niekad nemaniau, kad taip pasakysiu apie savo pagamintą patiekalą, bet taco tiesiog verčia iš koto
taaaaip skanuuuu

Atrodau galiausiai skaniausiai paruošiamos mėsos receptuką

skubu rašyti recepto, manau tikrai pravers.
p.s. niekad nemaniau, kad taip pasakysiu apie savo pagamintą patiekalą, bet taco tiesiog verčia iš koto


2014-11-08 16:23:36
Aišku..tai truputėlį ne kas,kad negalite vartoti miltinių..Lt su maisto pasirinkimu jau būtų sunkiau..ne tiek daug yra,kur būtų pašalintas glitimas..klastinga liga celiakija,gali tiesiog blogai jaustis ir nežinoti,kad nuo miltinio maisto...
Audra69 :
>Taip tie makaroniukai tiesiog "superiniai"
>O be to teko keisti maisto racioną,nes organizmas netoleruoja glitino
>Tai tik ryžius ir kukurūzus galiu valgyti
>Teko atsisakyti lietuviškos duonytės ir visko kur yra glitino
>adia :
>>Va va,kažkaip panašiai ir draugės vyras daro
taip,jis irgi deda mėsytę ir brokoliusir
>>dar ten daržovių įvairių mišinys
ir tuos padažus visokius
teisingai-tie makaronai
>>iš ryžių miltų ir yra padaryti,tokie smulkučiai,pagarbanoti
labai skanu
>>smagi kelionė
>>Audra69 :
>>>Pagaliau grįžau...
>>>Kinišką darau tai: WOK keptuvėje ant laba kaitrios ugnies atskirai šiek tiek apkepu
>>>daržoves(morkos,brokolis,paprika,poras) jos turi būti traškios. Apkepu mėsytę (arba
>>>paukštiena arba jautiena) kiaulienos nevalgau
Kepdama dedu spec. prieskonių ir į
>>>daržoves ir į mėsą. Tada visa kartu sudedu į WOK keptuvę ir pilu padažų,jų yra
>>>pirkti jau pagamintų,dar sojos padažo ir būtinai aštrių pipiriukų padažo. Patiekiu su
>>>ryžiais arba ryžių makaronais. Pabaigai pabarstau sezamu. Kartais dar įdedu keptų
>>>riešutų
>>>Skanaus!!
>>>Čia foto iš kelionės į parduotuvę
>>>Orcha :
>>>>O kaip gaminate tą kinišką?
Audra69 :
>Taip tie makaroniukai tiesiog "superiniai"
>O be to teko keisti maisto racioną,nes organizmas netoleruoja glitino
>Tai tik ryžius ir kukurūzus galiu valgyti
>Teko atsisakyti lietuviškos duonytės ir visko kur yra glitino

>adia :
>>Va va,kažkaip panašiai ir draugės vyras daro

>>dar ten daržovių įvairių mišinys


>>iš ryžių miltų ir yra padaryti,tokie smulkučiai,pagarbanoti



>>smagi kelionė


>>Audra69 :
>>>Pagaliau grįžau...
>>>Kinišką darau tai: WOK keptuvėje ant laba kaitrios ugnies atskirai šiek tiek apkepu
>>>daržoves(morkos,brokolis,paprika,poras) jos turi būti traškios. Apkepu mėsytę (arba
>>>paukštiena arba jautiena) kiaulienos nevalgau

>>>daržoves ir į mėsą. Tada visa kartu sudedu į WOK keptuvę ir pilu padažų,jų yra
>>>pirkti jau pagamintų,dar sojos padažo ir būtinai aštrių pipiriukų padažo. Patiekiu su
>>>ryžiais arba ryžių makaronais. Pabaigai pabarstau sezamu. Kartais dar įdedu keptų
>>>riešutų
>>>Skanaus!!
>>>Čia foto iš kelionės į parduotuvę
>>>Orcha :
>>>>O kaip gaminate tą kinišką?

2014-11-08 16:19:40
Oho kaip skanu cia pas visus
. As irgi einu kazka gaminti


2014-11-08 16:08:42
Taip tie makaroniukai tiesiog "superiniai"
O be to teko keisti maisto racioną,nes organizmas netoleruoja glitino
Tai tik ryžius ir kukurūzus galiu valgyti
Teko atsisakyti lietuviškos duonytės ir visko kur yra glitino
adia :
>Va va,kažkaip panašiai ir draugės vyras daro
taip,jis irgi deda mėsytę ir brokoliusir
>dar ten daržovių įvairių mišinys
ir tuos padažus visokius
teisingai-tie makaronai
>iš ryžių miltų ir yra padaryti,tokie smulkučiai,pagarbanoti
labai skanu
>smagi kelionė
>Audra69 :
>>Pagaliau grįžau...
>>Kinišką darau tai: WOK keptuvėje ant laba kaitrios ugnies atskirai šiek tiek apkepu
>>daržoves(morkos,brokolis,paprika,poras) jos turi būti traškios. Apkepu mėsytę (arba
>>paukštiena arba jautiena) kiaulienos nevalgau
Kepdama dedu spec. prieskonių ir į
>>daržoves ir į mėsą. Tada visa kartu sudedu į WOK keptuvę ir pilu padažų,jų yra pirkti
>>jau pagamintų,dar sojos padažo ir būtinai aštrių pipiriukų padažo. Patiekiu su ryžiais
>>arba ryžių makaronais. Pabaigai pabarstau sezamu. Kartais dar įdedu keptų riešutų
>>Skanaus!!
>>Čia foto iš kelionės į parduotuvę
>>Orcha :
>>>O kaip gaminate tą kinišką?
O be to teko keisti maisto racioną,nes organizmas netoleruoja glitino
Tai tik ryžius ir kukurūzus galiu valgyti
Teko atsisakyti lietuviškos duonytės ir visko kur yra glitino

adia :
>Va va,kažkaip panašiai ir draugės vyras daro

>dar ten daržovių įvairių mišinys


>iš ryžių miltų ir yra padaryti,tokie smulkučiai,pagarbanoti



>smagi kelionė


>Audra69 :
>>Pagaliau grįžau...
>>Kinišką darau tai: WOK keptuvėje ant laba kaitrios ugnies atskirai šiek tiek apkepu
>>daržoves(morkos,brokolis,paprika,poras) jos turi būti traškios. Apkepu mėsytę (arba
>>paukštiena arba jautiena) kiaulienos nevalgau

>>daržoves ir į mėsą. Tada visa kartu sudedu į WOK keptuvę ir pilu padažų,jų yra pirkti
>>jau pagamintų,dar sojos padažo ir būtinai aštrių pipiriukų padažo. Patiekiu su ryžiais
>>arba ryžių makaronais. Pabaigai pabarstau sezamu. Kartais dar įdedu keptų riešutų
>>Skanaus!!
>>Čia foto iš kelionės į parduotuvę
>>Orcha :
>>>O kaip gaminate tą kinišką?

2014-11-08 15:58:34
Aš iš vis nelabai žinau, kas tai yra ir nesijaučiu atsilikusi (na, gal šiek tiek pagal savo charakterį
)
.


2014-11-08 15:49:11
Lauksim batų nuotraukos 
zydroji :
>Taip, nusipirkau. Natūralios odos su vilna
. Įkelsiu foto truputį vėliau
. Beje,
>paskaitykit, Egzotų klube reikia jūsų nuomonės
.

zydroji :
>Taip, nusipirkau. Natūralios odos su vilna


>paskaitykit, Egzotų klube reikia jūsų nuomonės

2014-11-08 15:48:25
Martuze, nieks čia neatsilikę, nereikia taip šnekėti, visų patiekalų juk neišragausit 
šiaip, aš mėsa darau kitaip, tai darbo daugiau, bet galima daryti juk kaip ir Adia pasakė
martuze :
>Oho.kokia aš atsilikusi nuo gyvenimo ,nė karto nevalgiau..
>Orcha :
>>Martuze, pažiūrėkit čia
>>www.google.lt/search?tbm=isch&hl=lt&source=hp&q=taco&gbv=2&oq=taco&gs_l=img.3..0l5j0i24l5.651.1030.0.1323.4.4.0.0.0.0.142.378.3j1.4.0....0...1ac.1.34.img..0.4.378.iyc73IRrNC8
>>Maniškiai bus už valandos, jei patiks svečiam, parašysiu receptą, gal ir nuotrauką
>>įkelsiu.

šiaip, aš mėsa darau kitaip, tai darbo daugiau, bet galima daryti juk kaip ir Adia pasakė

martuze :
>Oho.kokia aš atsilikusi nuo gyvenimo ,nė karto nevalgiau..
>Orcha :
>>Martuze, pažiūrėkit čia

>>www.google.lt/search?tbm=isch&hl=lt&source=hp&q=taco&gbv=2&oq=taco&gs_l=img.3..0l5j0i24l5.651.1030.0.1323.4.4.0.0.0.0.142.378.3j1.4.0....0...1ac.1.34.img..0.4.378.iyc73IRrNC8
>>Maniškiai bus už valandos, jei patiks svečiam, parašysiu receptą, gal ir nuotrauką
>>įkelsiu.
2014-11-08 15:46:39
Taip, nusipirkau. Natūralios odos su vilna
. Įkelsiu foto truputį vėliau
. Beje, paskaitykit, Egzotų klube reikia jūsų nuomonės
.



2014-11-08 15:42:41
O koks puikus oras ,dangus giedras,pas mus lyja...
Audra69 :
>Audra69 :
>>Pagaliau grįžau...
>>Kinišką darau tai: WOK keptuvėje ant laba kaitrios ugnies atskirai šiek tiek apkepu
>>daržoves(morkos,brokolis,paprika,poras) jos turi būti traškios. Apkepu mėsytę (arba
>>paukštiena arba jautiena) kiaulienos nevalgau
Kepdama dedu spec. prieskonių ir į
>>daržoves ir į mėsą. Tada visa kartu sudedu į WOK keptuvę ir pilu padažų,jų yra pirkti
>>jau pagamintų,dar sojos padažo ir būtinai aštrių pipiriukų padažo. Patiekiu su ryžiais
>>arba ryžių makaronais. Pabaigai pabarstau sezamu. Kartais dar įdedu keptų riešutų
>>Skanaus!!
>>Čia foto iš kelionės į parduotuvę
>>Orcha :
>>>O kaip gaminate tą kinišką?
Audra69 :
>Audra69 :
>>Pagaliau grįžau...
>>Kinišką darau tai: WOK keptuvėje ant laba kaitrios ugnies atskirai šiek tiek apkepu
>>daržoves(morkos,brokolis,paprika,poras) jos turi būti traškios. Apkepu mėsytę (arba
>>paukštiena arba jautiena) kiaulienos nevalgau

>>daržoves ir į mėsą. Tada visa kartu sudedu į WOK keptuvę ir pilu padažų,jų yra pirkti
>>jau pagamintų,dar sojos padažo ir būtinai aštrių pipiriukų padažo. Patiekiu su ryžiais
>>arba ryžių makaronais. Pabaigai pabarstau sezamu. Kartais dar įdedu keptų riešutų
>>Skanaus!!
>>Čia foto iš kelionės į parduotuvę
>>Orcha :
>>>O kaip gaminate tą kinišką?

2014-11-08 15:41:00
Nieko neatsilikus..aš irgi tik pas drauges užsienietes sužinau apie mandresnius patiekalus..nes pati tradiciškesnė esu...taco labai lenva ir greita-daug garinimosi nėra,tik,kad faršą pasikepti ir tuos paplotėlius pašildyti..o daugiau tai tik daržoves pasipjaustyti..
martuze :
>Oho.kokia aš atsilikusi nuo gyvenimo ,nė karto nevalgiau..
>Orcha :
>>Martuze, pažiūrėkit čia
>>www.google.lt/search?tbm=isch&hl=lt&source=hp&q=taco&gbv=2&oq=taco&gs_l=img.3..0l5j0i24l5.651.1030.0.1323.4.4.0.0.0.0.142.378.3j1.4.0....0...1ac.1.34.img..0.4.378.iyc73IRrNC8
>>Maniškiai bus už valandos, jei patiks svečiam, parašysiu receptą, gal ir nuotrauką
>>įkelsiu.
martuze :
>Oho.kokia aš atsilikusi nuo gyvenimo ,nė karto nevalgiau..
>Orcha :
>>Martuze, pažiūrėkit čia

>>www.google.lt/search?tbm=isch&hl=lt&source=hp&q=taco&gbv=2&oq=taco&gs_l=img.3..0l5j0i24l5.651.1030.0.1323.4.4.0.0.0.0.142.378.3j1.4.0....0...1ac.1.34.img..0.4.378.iyc73IRrNC8
>>Maniškiai bus už valandos, jei patiks svečiam, parašysiu receptą, gal ir nuotrauką
>>įkelsiu.
2014-11-08 15:40:41
Oho.kokia aš atsilikusi nuo gyvenimo ,nė karto nevalgiau..
Orcha :
>Martuze, pažiūrėkit čia
>www.google.lt/search?tbm=isch&hl=lt&source=hp&q=taco&gbv=2&oq=taco&gs_l=img.3..0l5j0i24l5.651.1030.0.1323.4.4.0.0.0.0.142.378.3j1.4.0....0...1ac.1.34.img..0.4.378.iyc73IRrNC8
>Maniškiai bus už valandos, jei patiks svečiam, parašysiu receptą, gal ir nuotrauką
>įkelsiu.
Orcha :
>Martuze, pažiūrėkit čia

>www.google.lt/search?tbm=isch&hl=lt&source=hp&q=taco&gbv=2&oq=taco&gs_l=img.3..0l5j0i24l5.651.1030.0.1323.4.4.0.0.0.0.142.378.3j1.4.0....0...1ac.1.34.img..0.4.378.iyc73IRrNC8
>Maniškiai bus už valandos, jei patiks svečiam, parašysiu receptą, gal ir nuotrauką
>įkelsiu.
2014-11-08 15:37:52
Labai skanu,Žydroji
mėgstu keptas strimelytes,kaip ''sėmkės sueina''
o batai nauji kaip?nusipirkai? 
zydroji :
>Na, jūs čia kaip bitelės, o aš prieš parduotuves tik strimelių užsimarinavau, tai po
>parduotuvių pakepiau, labai daug ko nedariau, o vakarienei tai lietinių blynų su varške
>pakepsiu
.




zydroji :
>Na, jūs čia kaip bitelės, o aš prieš parduotuves tik strimelių užsimarinavau, tai po
>parduotuvių pakepiau, labai daug ko nedariau, o vakarienei tai lietinių blynų su varške
>pakepsiu

2014-11-08 15:37:20
Koks dangus 
Audra69 :
>Audra69 :
>>Pagaliau grįžau...
>>Kinišką darau tai: WOK keptuvėje ant laba kaitrios ugnies atskirai šiek tiek apkepu
>>daržoves(morkos,brokolis,paprika,poras) jos turi būti traškios. Apkepu mėsytę (arba
>>paukštiena arba jautiena) kiaulienos nevalgau
Kepdama dedu spec. prieskonių ir į
>>daržoves ir į mėsą. Tada visa kartu sudedu į WOK keptuvę ir pilu padažų,jų yra pirkti
>>jau pagamintų,dar sojos padažo ir būtinai aštrių pipiriukų padažo. Patiekiu su ryžiais
>>arba ryžių makaronais. Pabaigai pabarstau sezamu. Kartais dar įdedu keptų riešutų
>>Skanaus!!
>>Čia foto iš kelionės į parduotuvę
>>Orcha :
>>>O kaip gaminate tą kinišką?

Audra69 :
>Audra69 :
>>Pagaliau grįžau...
>>Kinišką darau tai: WOK keptuvėje ant laba kaitrios ugnies atskirai šiek tiek apkepu
>>daržoves(morkos,brokolis,paprika,poras) jos turi būti traškios. Apkepu mėsytę (arba
>>paukštiena arba jautiena) kiaulienos nevalgau

>>daržoves ir į mėsą. Tada visa kartu sudedu į WOK keptuvę ir pilu padažų,jų yra pirkti
>>jau pagamintų,dar sojos padažo ir būtinai aštrių pipiriukų padažo. Patiekiu su ryžiais
>>arba ryžių makaronais. Pabaigai pabarstau sezamu. Kartais dar įdedu keptų riešutų
>>Skanaus!!
>>Čia foto iš kelionės į parduotuvę
>>Orcha :
>>>O kaip gaminate tą kinišką?

2014-11-08 15:35:57
Va va,kažkaip panašiai ir draugės vyras daro
taip,jis irgi deda mėsytę ir brokoliusir dar ten daržovių įvairių mišinys
ir tuos padažus visokius
teisingai-tie makaronai iš ryžių miltų ir yra padaryti,tokie smulkučiai,pagarbanoti
labai skanu
smagi kelionė

Audra69 :
>Pagaliau grįžau...
>Kinišką darau tai: WOK keptuvėje ant laba kaitrios ugnies atskirai šiek tiek apkepu
>daržoves(morkos,brokolis,paprika,poras) jos turi būti traškios. Apkepu mėsytę (arba
>paukštiena arba jautiena) kiaulienos nevalgau
Kepdama dedu spec. prieskonių ir į
>daržoves ir į mėsą. Tada visa kartu sudedu į WOK keptuvę ir pilu padažų,jų yra pirkti
>jau pagamintų,dar sojos padažo ir būtinai aštrių pipiriukų padažo. Patiekiu su ryžiais
>arba ryžių makaronais. Pabaigai pabarstau sezamu. Kartais dar įdedu keptų riešutų
>Skanaus!!
>Čia foto iš kelionės į parduotuvę
>Orcha :
>>O kaip gaminate tą kinišką?








Audra69 :
>Pagaliau grįžau...
>Kinišką darau tai: WOK keptuvėje ant laba kaitrios ugnies atskirai šiek tiek apkepu
>daržoves(morkos,brokolis,paprika,poras) jos turi būti traškios. Apkepu mėsytę (arba
>paukštiena arba jautiena) kiaulienos nevalgau

>daržoves ir į mėsą. Tada visa kartu sudedu į WOK keptuvę ir pilu padažų,jų yra pirkti
>jau pagamintų,dar sojos padažo ir būtinai aštrių pipiriukų padažo. Patiekiu su ryžiais
>arba ryžių makaronais. Pabaigai pabarstau sezamu. Kartais dar įdedu keptų riešutų
>Skanaus!!
>Čia foto iš kelionės į parduotuvę
>Orcha :
>>O kaip gaminate tą kinišką?

2014-11-08 15:35:03
Audra69 :
>Pagaliau grįžau...
>Kinišką darau tai: WOK keptuvėje ant laba kaitrios ugnies atskirai šiek tiek apkepu
>daržoves(morkos,brokolis,paprika,poras) jos turi būti traškios. Apkepu mėsytę (arba
>paukštiena arba jautiena) kiaulienos nevalgau
Kepdama dedu spec. prieskonių ir į
>daržoves ir į mėsą. Tada visa kartu sudedu į WOK keptuvę ir pilu padažų,jų yra pirkti
>jau pagamintų,dar sojos padažo ir būtinai aštrių pipiriukų padažo. Patiekiu su ryžiais
>arba ryžių makaronais. Pabaigai pabarstau sezamu. Kartais dar įdedu keptų riešutų
>Skanaus!!
>Čia foto iš kelionės į parduotuvę
>Orcha :
>>O kaip gaminate tą kinišką?
>Pagaliau grįžau...
>Kinišką darau tai: WOK keptuvėje ant laba kaitrios ugnies atskirai šiek tiek apkepu
>daržoves(morkos,brokolis,paprika,poras) jos turi būti traškios. Apkepu mėsytę (arba
>paukštiena arba jautiena) kiaulienos nevalgau

>daržoves ir į mėsą. Tada visa kartu sudedu į WOK keptuvę ir pilu padažų,jų yra pirkti
>jau pagamintų,dar sojos padažo ir būtinai aštrių pipiriukų padažo. Patiekiu su ryžiais
>arba ryžių makaronais. Pabaigai pabarstau sezamu. Kartais dar įdedu keptų riešutų
>Skanaus!!
>Čia foto iš kelionės į parduotuvę
>Orcha :
>>O kaip gaminate tą kinišką?

2014-11-08 15:31:49