Beglobiams gyvūnams paaukota: 2898.95 Lt
Kaip gali prisidėti ?
Priminti slaptažodį    Registruotis
Diskusijų forumai

Laisvi pokalbiai



Teja
Moderatorius
Žinučių: 9185
Senoji tema perpildyta,nuo šiol kalbame,apie viską,čia.
2011-06-22 23:45:14
zydroji
Žinučių: 3065
Na, jūs čia kaip bitelės, o aš prieš parduotuves tik strimelių užsimarinavau, tai po parduotuvių pakepiau, labai daug ko nedariau, o vakarienei tai lietinių blynų su varške pakepsiu .
2014-11-08 15:31:31
adia
Žinučių: 5769
Aš irgi ankščiau kukrūzų nelabai mėgau...bet kažkaip pasikeitė skonis,ir būtenet man jie į šį patiekalą kažkaip tinka o tie lakštai,kur parsiduoda ir panašūs i lavašus,tai,manau,kad lavašas,o dar pačios darytas,puikiai čia tinka lauksiu recepto


Orcha :
>Adia, parašysiu
>Aš tik nededu kondervuotų kukurūzų, pati nelabai juos valgau ir nelabai kažkas pas mus
>juos mėgsta
>Prieskonių mišinį darausi pati, ir pigiau ir žinau ką dėjau.
>Tų paplotėlių aš irgi nerandu, bet ir neperku, pati pasidarau lavašą
2014-11-08 15:30:50
Audra69
Žinučių: 3734
Pagaliau grįžau...
Kinišką darau tai: WOK keptuvėje ant laba kaitrios ugnies atskirai šiek tiek apkepu daržoves(morkos,brokolis,paprika,poras) jos turi būti traškios. Apkepu mėsytę (arba paukštiena arba jautiena) kiaulienos nevalgau Kepdama dedu spec. prieskonių ir į daržoves ir į mėsą. Tada visa kartu sudedu į WOK keptuvę ir pilu padažų,jų yra pirkti jau pagamintų,dar sojos padažo ir būtinai aštrių pipiriukų padažo. Patiekiu su ryžiais arba ryžių makaronais. Pabaigai pabarstau sezamu. Kartais dar įdedu keptų riešutų
Skanaus!!
Čia foto iš kelionės į parduotuvę


Orcha :
>O kaip gaminate tą kinišką?


2014-11-08 15:30:15
adia
Žinučių: 5769
Va ir tie loveliai kukurūziniai,kur nuotraukose Orcha įkėlė man jie labai patinka bet galima dėti viską ir į blynus santos marios
2014-11-08 15:27:52
Orcha
Žinučių: 11770
Adia, parašysiu
Aš tik nededu kondervuotų kukurūzų, pati nelabai juos valgau ir nelabai kažkas pas mus juos mėgsta
Prieskonių mišinį darausi pati, ir pigiau ir žinau ką dėjau.
Tų paplotėlių aš irgi nerandu, bet ir neperku, pati pasidarau lavašą
2014-11-08 15:26:00
adia
Žinučių: 5769
Parašyk,Orcha,kaip tu darai Aš tai labai mėgstu tokius kukrūzinius lovelius ir juos viską sudėti,bet tokių lovelių lt nerandu,tik blynus,bet ir blynai labai skanu aš tai darau taip-pakepinu ant aliejaus mėsos faršo,tinka bet kokia,gali būti ir vištiena,aš asmeniškai labaiu mėgstu suasesnį faršą,kartais net virtą kiaulienąsumalu ir pakepinu,bet visada su taco prieskoniais,kurie vadinasi-original taco spice mix-santos marios.Taip pat į indelius prisipjaustau atskirai salotų,g.b. icberg,gali būti paprastos,ar kitos,kokias mėgsti,pomidorų,agurkų,paprikos,svogūnų,ar porų(man gali ir nebūti..),tap pat petražolių ir būtinai turi būti sladžių konservuotų kukurūzų,taip pat patarkuoto sūrio,tinka mocerela,ar fermentinis.Tada dar reikia turėti specialaus taco pomodorų padažo,bet tinka ir paprasta,at ketčupas ir grietinės(nebūtinai).Taigi tuos kukurūzinius indelius,arba lakštus pašildau ir i juos pridedu sluoksniais visko-salotos,faršas,daržovės,ant viršaus padažas,grietinė, sūris.Jei lakštas-perlenki,susuki kažkaip,o jei lovelis-tiesiog tiesiai kandi ir valgai man tai labai skanu o vegetarai gali tiesiog nenaudoti faršo..taco priskoniais gali paskaninti grietinę,pvz. Būtinai parašyk,kaip tu darai


Orcha :
>Martuze, regis labai skanu!
>Adia, aš tai taco darau kitaip, ne su farsu
>Jei domins, galesiu pasakyti receptuka
2014-11-08 15:21:54
Orcha
Žinučių: 11770
Martuze, pažiūrėkit čia www.google.lt/search?tbm=isch&hl=lt&source=hp&q=taco&gbv=2&oq=taco&gs_l=img.3..0l5j0i24l5.651.1030.0.1323.4.4.0.0.0.0.142.378.3j1.4.0....0...1ac.1.34.img..0.4.378.iyc73IRrNC8

Maniškiai bus už valandos, jei patiks svečiam, parašysiu receptą, gal ir nuotrauką įkelsiu.
2014-11-08 15:19:03
martuze
Žinučių: 21965
Gali pabandyti,šį receptą išmokė draugai tadžikai,tik jie tą visą puodą dedavo ant garų puodo....


adia :
>Oi kaip skaniai ir įdomiai-su raugintais agurkais turėtų būti labai skanu reiks
>kada pabandyti
>martuze :
>>Labai paprastai susipjaustau kiaulieną gabaliukais,į puodą aliejaus nedaug,pjaustytų
>>svogūnų įdedu kai pagelsta dedu mėsą ,maisau ir kaip pasidaro minksta iškepus,dedu
>>morkas tarkuotas nemažai ir stambiai taruotas,kai suminkštėja dedu nuplikytus ryžius
>>ilgagrūdžius glazuruotus ir užpilu vandens ,tadapalieku ant silpnos ugnies , vanduo
>>susigeria ,ryziai suminksteja,tada labai atsargiai su dviem samčiais išmaišau ir su
>>pomidorų padažu ir raugintais agurkais...viskas..
>>adia :
>>>Oi,kaip skanu..kaip seniai valgiau plovą...reiks kada pasidaryti,su kaiuliena ir dar
>>>džiovintų grybukų kokių dadėti...oi.kaip skanu o kaip tu gamini plovą?
>>>martuze :
>>>>Sveikos,aš irgi visai nusikalus per savaitę,tai darau valgyt ,kur mažiausiai darbo.Plovą
>>>>gaminu ir ukrainiškus barščius.....Visom gero apetito......
2014-11-08 15:15:36
martuze
Žinučių: 21965
Paršyk ,as iš vis nežinau ,kas cia...


Orcha :
>Martuze, regis labai skanu!
>Adia, aš tai taco darau kitaip, ne su farsu
>Jei domins, galesiu pasakyti receptuka
2014-11-08 15:14:17
adia
Žinučių: 5769
Oi kaip skaniai ir įdomiai-su raugintais agurkais turėtų būti labai skanu reiks kada pabandyti


martuze :
>Labai paprastai susipjaustau kiaulieną gabaliukais,į puodą aliejaus nedaug,pjaustytų
>svogūnų įdedu kai pagelsta dedu mėsą ,maisau ir kaip pasidaro minksta iškepus,dedu morkas
>tarkuotas nemažai ir stambiai taruotas,kai suminkštėja dedu nuplikytus ryžius
>ilgagrūdžius glazuruotus ir užpilu vandens ,tadapalieku ant silpnos ugnies , vanduo
>susigeria ,ryziai suminksteja,tada labai atsargiai su dviem samčiais išmaišau ir su
>pomidorų padažu ir raugintais agurkais...viskas..
>adia :
>>Oi,kaip skanu..kaip seniai valgiau plovą...reiks kada pasidaryti,su kaiuliena ir dar
>>džiovintų grybukų kokių dadėti...oi.kaip skanu o kaip tu gamini plovą?
>>martuze :
>>>Sveikos,aš irgi visai nusikalus per savaitę,tai darau valgyt ,kur mažiausiai darbo.Plovą
>>>gaminu ir ukrainiškus barščius.....Visom gero apetito......
2014-11-08 15:05:01
Orcha
Žinučių: 11770
Martuze, regis labai skanu!
Adia, aš tai taco darau kitaip, ne su farsu
Jei domins, galesiu pasakyti receptuka
2014-11-08 14:59:25
martuze
Žinučių: 21965
Labai paprastai susipjaustau kiaulieną gabaliukais,į puodą aliejaus nedaug,pjaustytų svogūnų įdedu kai pagelsta dedu mėsą ,maisau ir kaip pasidaro minksta iškepus,dedu morkas tarkuotas nemažai ir stambiai taruotas,kai suminkštėja dedu nuplikytus ryžius ilgagrūdžius glazuruotus ir užpilu vandens ,tadapalieku ant silpnos ugnies , vanduo susigeria ,ryziai suminksteja,tada labai atsargiai su dviem samčiais išmaišau ir su pomidorų padažu ir raugintais agurkais...viskas..


adia :
>Oi,kaip skanu..kaip seniai valgiau plovą...reiks kada pasidaryti,su kaiuliena ir dar
>džiovintų grybukų kokių dadėti...oi.kaip skanu o kaip tu gamini plovą?
>martuze :
>>Sveikos,aš irgi visai nusikalus per savaitę,tai darau valgyt ,kur mažiausiai darbo.Plovą
>>gaminu ir ukrainiškus barščius.....Visom gero apetito......
2014-11-08 14:54:47
adia
Žinučių: 5769
Oi,kaip skanu..kaip seniai valgiau plovą...reiks kada pasidaryti,su kaiuliena ir dar džiovintų grybukų kokių dadėti...oi.kaip skanu o kaip tu gamini plovą?


martuze :
>Sveikos,aš irgi visai nusikalus per savaitę,tai darau valgyt ,kur mažiausiai darbo.Plovą
>gaminu ir ukrainiškus barščius.....Visom gero apetito......
2014-11-08 14:44:09
martuze
Žinučių: 21965
Sveikos,aš irgi visai nusikalus per savaitę,tai darau valgyt ,kur mažiausiai darbo.Plovą gaminu ir ukrainiškus barščius.....Visom gero apetito......
2014-11-08 14:36:01
adia
Žinučių: 5769
Vajei,kaip jūs skaniai čia ruošiatės gaminti Audra ir Orcha Aš taco irgi labai mėgstu,Norvegijoje draugė dažnai daro,tai iš jos ir sužinojau apie šį patiekaląir lt neretai pasidarau,man tie prieskoniai labai patinka,kur į faršą dedasi.O kugelis su sparneliaia turėtų būti nuostabus Kinietiškų patiekalų aš daug neragavus,tik vištienos ir žuvies saldžiarūgščiai...ir draugės vyras dažnai mėgsta padaryti makaronus kinietiškus su šaldytom daržovėm spec.keptuvėj kepa,voge,lyg vadinasi,gal klystu....bet man irgi labai skanu


Orcha :
>O kaip gaminate tą kinišką?
2014-11-08 14:32:38
Orcha
Žinučių: 11770
O kaip gaminate tą kinišką?
2014-11-08 13:59:13
Audra69
Žinučių: 3734
O taip,labai skanus!
Tik kitas niuansas,kol atradau Maljorkoje bulves skanias,nes labai daug sunkos nuo kai kurių.
O šiaip tai labai mėgstu gaminti kinišką
Labai jį mėgstu

Tai skanaus visoms!!!


Orcha :
>Audra, apsipirkinėjat?
>Manau, turėtų būti labai skanus kugelis, aš tik vieną kartą tokį gaminau
2014-11-08 13:57:14
Orcha
Žinučių: 11770
Audra, apsipirkinėjat?
Manau, turėtų būti labai skanus kugelis, aš tik vieną kartą tokį gaminau
2014-11-08 13:48:40, pakeista: 2014-11-08 13:48:55
Audra69
Žinučių: 3734
Sveikos darbštuolės,net ir per išeigines!
Aš irgi įkišiu savo nosį
Aš dabar vaikštau po parduotuvę ir skaitinėju jūsų pokalbį
Aš tai gaminsiu kugelį su sparneliais
Tikiuos nesutrikdžiau?


adia :
>Ačiū,Orchaaiškuką skanaus gamini?va,visgi susiradau lengvo darbo,prisiminiau,kad
>skalbinių krūva guli,uniformos darbinės..tai jau sumesti į slabimo maš,sukasivėliau
>reiks irgi ką nors vlgomo pasigaminti
>Orcha :
>>Adia, pailsėkite gerai
>>Aš valgyt ruošiu ir mokausi taip ir gyvenam
2014-11-08 13:44:57
Orcha
Žinučių: 11770
Ką gaminsite?
Aš šiandien nieko ypatingo nedariau išsikepiau obuolių, šeimynai firminės kiaušinienės padariau
Pietums dar bus sriubytė (turbūt pomidorų) ir galiausiai prisiruošiau pagaminti meksikietiškus taco. Dar gal kokį pyragą iškepsiu, o vakarienei salotos su ant griliaus kepta vištiena
2014-11-08 13:42:37
reklama